DSK Roads modtager pris fra Helsingør Kommune for at udvise “et særligt beskæftigelsesmæssigt og socialt ansvar.”

DSK Roads Beskæftigelsespris

DSK Roads vinder Helsingør Kommunes Sociale Beskæftigelsespris 2023

Vi er stolte over at blive anerkendt for vores sociale ansvar!


Vi er glade for at kunne meddele, at DSK Roads har modtaget Helsingør Kommunes Sociale Beskæftigelsespris 2023. Denne ære tildeles årligt til virksomheder, der demonstrerer en ekstraordinær indsats inden for beskæftigelse og socialt ansvar.


Vi har dedikeret os til at inkludere borgere, der ellers kunne føle sig uden for fællesskabet, og til at bringe ledige i Helsingør Kommune tilbage til arbejdsmarkedet. Det er en ære at blive anerkendt for vores indsats på dette område.

DSK Roads har blandt andet ansat fem medarbejdere gennem Helsingør Jobcenter i løbet af 2023, og vi har i øjeblikket to borgere med særlige behov i afklaringspraktik. Disse handlinger har været med til at sikre vores placering som modtagere af denne anerkendte pris.


Vi vil gerne takke Helsingør Kommune og det enige Social- og Beskæftigelsesudvalg for denne anerkendelse. Det er en fornøjelse at kunne bidrage til beskæftigelsen i vores lokale samfund, og vi ser frem til at fortsætte vores indsats for socialt ansvar i fremtiden.

For mere information om vores virksomhed og vores sociale initiativer, er du velkommen til at kontakte os.


En stor taknemmelighed

For indehaverne af DSK Roads, Terence Glaven og Olivia Louise Pola Jensen, betyder det enormt meget at modtage prisen.

- Der er jo 20 virksomheder, der er blevet indstillet, så det er kæmpe stort for os, at vi er blevet udvalgt. Vi er meget beærede og taknemmelige, siger medejer Olivia Louise Pola Jensen.


Læs artiklen her.