Vores services


Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden, der passer til jeres behov, uanset om de er store eller små.

Tilsyn


DSK Roads udfører lovpligtigt tilsyn på afspærringer ifølge myndighedskrav. Vi dokumenterer alt via vores tilsynsportal med geotaggede fotos og noter. Vi dækker hele Sjælland.

Afspærring


Vi planlægger, opsætter og nedtager afspærringer med vores kunders eget materiel, så de kan fokusere på deres kerneopgaver uden at miste driftseffektivitet eller lager værdi.

Ansøgning af tilladelser


Som et naturligt led i vores opsætnings afdeling udfører vi også skilteplaner, ansøger om gravetilladelser, og indhenter LER-oplysninger.

Vores services

- Optimeret sikkerhed, problemfri drift: Vi gør arbejdsdagen nemmere for dig!

Vores services tilbyder skræddersyede løsninger til dine behov, uanset om det drejer sig om sikkerhed på arbejdspladsen, afspærringer eller andre relaterede områder. Vi prioriterer kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed i alt, hvad vi gør. Med vores erfarne team er vi dedikerede til at levere pålidelige og professionelle services, der passer perfekt til dine krav.


Har I nogle yderligere forespørgsler, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon. så kan vi sammen finde en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov.

TILSYN

DSK Roads tilbyder det lovpligtige tilsyn på opstillede afspærringer i henhold til de gældende myndighedskrav. Det vil sige at alt dokumenteres via vores egen tilsynsportal med geotag, foto, tid, sted, og anmærkninger, så jeres arbejdsgang med myndighedernes krav bliver overholdt. Vi dækker hele sjælland, og der ikke en opgave der er for lille eller stor.

AFSPÆRRING

Vores ydelser består i planlægning, opsætning og nedtagning af afspærring, men som noget helt anderledes, er det vores kunders materiel vi anvender. Det vil sige, vi kun ligger hjerne, arme og ben til. På den måde sikrer vi at vores kunder har mandskab nok til at udføre deres primære opgaver, uden det går udover driften, ligesom lager værdien forbliver deres.


DSK Roads har derudover et stødepude lager, samt mulighed for at kunne fremstille skilte, hvilket betyder vores kunder 24/7 altid er sikker på at kunne få løst de opgaver de måtte have.

ANSØGNING AF TILLADELSER

Som et naturligt led i vores opsætnings afdeling udfører vi også skilteplaner, ansøger om gravetilladelser, og indhenter LER-oplysninger.

unsplash